BROW BOMBER INFO

EN REVOLUSJONERENDE OG NY BRYNSLAMINERINGSMETODE

 

HVORFOR BROW BOMBER?

Brow Bomber er en ny type brynslaminering behandling, som skal gi deg og kunden din tryggeht og garanti.

Brow Bomber er en sterkt etterspurt behandling på markedet. Behandlingen passer inn i alle type skjønnhetssalonger, og er ideell for kunder i alle aldre. Og til både menn og kvinner. Dersom du ikke tilbyr brynslaminering fra før anbefaler vi å delta på vårt Brow Bomber signatur kurs.
 
Dersom du allerede tilbyr brynslaminering i din salong, kan det lønne seg å oppgradere produktene for din egen og kundene sin del. Du kan også pga. alle Brow Bomber fordeler øke prisen på behandlingen i din salong. Brow Bomber tar deg til et helt nytt nivå.
 Er du en skjønnhetsekspert og ønsker å oppnå best mulig resultater, da er dette de riktige brynsproduktene for deg. 
  • Her er punktvis noen av fordelene ved å tilføye Brow Bomber til deres salong meny:
  • Ingen produkter finnes like som InLei
  • Brow Bomber produktene gir næring til håret og gjør brynshåret synlig fyldigere
  • Den inneholder ingredienser av høy kvalitet som macadamia olje for å restrukturere håret uten å tynge det ned, ringblomst lipo ekstrakt for å berolige betent hud og arganolje for å gjennopprette tørt hår. 
  • Produktene til In Lei produseres og pakkes i Italia og følger og opprettholder alle krav innenfor det strenge lovverket til EU. Mange av punktene i EU sitt lovverk følger vi også i Norge.
  • Alle produkter har gått igjennom et flertall av tester på både forpakkning og innholdsfortegnelse. Noen tester som er utført er blandt annet Challenge test og Irritation test.
  • Stabile produkter av høy kvalitet, du og kundene dine kan føle dere trygge ved å tilby denne behandlingen.