EN REVOLUSJUNERENDE OG NY VIPPELØFT METODE

HVORFOR LASH FILLER?

Lash Filler er en ny type vippeløft behandling, som skal gi deg og kunden din tryggeht og garanti.

Lash Filler er en sterkt etterspurt behandling på markedet. Behandlingen passer inn i alle type skjønnhetssalonger, og er ideell for kunder i alle aldre. Og til både menn og kvinner. Dersom du ikke tilbyr vippeløft fra før anbefaler vi å delta på vårt Lash Filler signatur kurs.

Dersom du allerede tilbyr vippeløft i din salong, kan det lønne seg å oppgradere produktene for din egen og kundene sin del. Du kan også pga. alle Lash Filler fordeler øke prisen på behandlingen i din salong.

Her er punktvis noen av fordelene ved å tilføye Lash Filler til deres salong meny:

• Ingen produkter finnes like som In Lei, løsningen Filler 3 er laget og patentiert av In Lei.

• Det er kliniskt bevist ved forskingsinstitutt i Milano at Lash Filler behandling vil gi deg naturlig 24% tykkere vipper ved gjentatte behandlinger.

• Uten dokumenterte resultater ville vi ikke ha kunnet lovelig markedsført med dette ovenfor kundene våre i følge markedsføringsloven. In Lei er eneste merket på markdet med denne type forskning i ryggen.

• Grunnet permanenten og fikseringen kan vi garantere kundene en endring i vippekurve. Dette er ikke ulikt andre merker, men In Lei har komponert blandingen slik at den er mild, effektiv og vil sammen med filler 3 ikke være ødeleggende for de naturlige vippene.

• Produktene til In Lei produseres og pakkes i Italia og følger og opprettholder alle krav innenfor det strenge lovverket til EU. Mange av punktene i EU sitt lovverk følger vi også i Norge.

• Alle produkter har gått igjennom et flertall av tester på både forpakkning og innholdsfortegnelse. Noen tester som er utført er blandt annet Challenge test og Irritation test.

• Stabile produkter av høy kvalitet, du og kundene dine kan føle dere trygge ved å tilby denne behandlingen.